Hot Ink är ett unikt slotspel med ett rockigt tema. Det är skapat av den populära spelutvecklaren Microgaming och har hela 1024 olika vinstvägar utspritt på 4 snurrhjul och 5 rader. Det som skiljer slot maskinen Hot Ink ifrån andra slotspel som oftast har vinstlinjer istället för “vägar” är att du vinner om snurrhjulen snurrat fram symboler som matchar. Det spelar därför ingen roll om de ligger på olika rader eller i linje med varandra. En annan skillnad är att du måste spela på alla 1024 vinstvägar, det du kan ändra på för att lägga en högre eller lägre insats är vilket myntvärde eller hur många mynt du vill spela med.

Som nämnt ovan har spelet ett rockigt tema med symboler såsom tatueringar, tärningar med eld och hästskor med fyrklöver. Du ser även möbler inuti en studio och en ingång till en tatueringsstudio. Bonussymbolerna är två olika och ser ut som ett par fiskar eller en skylt med orden “Tattoo Bonus”. Det finns även en Wild symbol som är lila med vit text där det står “Hot Ink”, det vill säga slotmaskinens namn. En annan häftig funktion är att du får chansen att välja att spela vidare på ett utav snurrhjulen efter att alla stannat, det innebär att du får en extra chans till vinst för en varierande insats.

  • Extra chans till vinst med spelets unika re-spinfunktion
  • 1024 olika spelvägar att vinna på
  • Rockigt tatuerings tema

Tema och Tekniska detaljer

Med ett rockigt tema som grund för spelet kan du knappast bli besviken på symbolerna. Hot Ink har nämligen olika tatueringar som till exempel ett djävulshjärta med vingar, två tärningar med eld bakom och en hästsko med en fyrklöver och en nyckelpiga på. Dessa är de symboler som ger lägst vinster. Symbolerna som ger lite bättre vinst är till exempel symbolen med ett par tatueringsstolar och ingången till en tatueringsstudio. De symboler som ger högst utdelning är symbolerna med en kvinna på. Trots att de är två olika symboler kan de kombineras och gå ihop för att ge dig en högre vinst. Dessutom kan du snurra fram wild-symbolen som då kan ersätta andra symboler för att ge dig en vinst.

En rolig teknisk detalj är chansen att snurra igen med så kallade re-spins. Dessa fem knappar finns under varje spelrad. Det innebär att när snurrhjulen snurrat färdigt får du chansen att snurra ett snurrhjul en extra gång för en ny mindre insats. Insatsen står ovanför re-spin knappen, till exempel 0.01 eller 7 så du kan själv välja vilket snurrhjul du vill snurra på. Variationen beror på att den spelrad som har störst vinstchans eller som kan utdela en högre vinst, är värd mer pengar. Det ger oftast dig som spelare mer kontroll på spelandet eller vinstchanserna eftersom att du själv kan välja att snurra ett hjul igen eller om du vill köra igång en helt ny spelrunda.

Bonusfunktioner

Hot Ink slotmaskin har ett par olika bonusfunktioner där du kan vinna gratissnurr eller cash. En utav symbolerna som du därför bör sukta efter i Hot Ink är två fiskar som ligger formade som tecknet Yin och Yang. För att kunna ta del av bonusen, det vill säga 20 stycken gratissnurr, måste du snurra fram minst 3 av dessa symboler. Som om inte det vore nog med så många gratissnurr kommer alla dina eventuella vinster under dessa snurr att dubbleras. Dina vinster får därmed dubbelt värde om du vinner under gratissnurren. Glöm inte heller att använda den så kallade re-spin funktionen som nämns i paragrafen ovanför, denna funktion finns tillgänglig även under dina gratissnurr.

En annan symbol som du vill snurra fram är den där det står “Tattoo Bonus”. Då aktiveras ett litet bonusspel i Hot Ink. Du får då möjligheten att välja motiv i en utav tre böcker, ditt val tatueras sedan in på en kvinna, tre tatueringar totalt; på ryggen, armen och benet. Skulle ditt val ge matchande motiv eller design på kvinnans tatueringar aktiveras 10 stycken gratissnurr. Precis som med de förra gratissnurren så dubbleras eventuella vinster även i dessa gratissnurr. Du behöver dock inte bli besviken om du inte lyckas få ett matchande motiv då varje enskild tatuering är värd en summa pengar så du vinner någonting oavsett, antingen gratissnurr och/eller en summa pengar.

Fördelar

  • 20 gratissnurr om minst 3 bonussymboler snurras fram
  • Minispel kan aktiveras om 3 stycken “Tattoo Bonus” snurras fram

Nackdelar

  • Du måste spela med alla 1024 vinstvägar
  • Du kan endast ändra på myntvärdet du vill satsa

Sammanfattning

Om du tagit dig hit och läst igenom hela recensionen vet du att det finns möjlighet till stora vinstchanser i slotspelet Hot Ink. Med temat tatueringar och rockmusik i bakgrunden kan det knappast gå fel. Spelet erbjuder även två olika bonusfunktioner som kan aktiveras med antingen symbolen med fiskar eller skylten där det står “Tattoo Bonus”. Dessutom får du chansen till en re-spin för en mindre summa pengar på ett valfritt snurrhjul efter varje omgång, det kan utöka dina chanser till vinst. Sist men inte minst dubbleras alla dina eventuella vinster under gratissnurren, vilket ger dig en högre total vinstsumma. Med 1024 olika vinstvägar, bonus- och wild-symboler är Hot Ink ett mycket underhållande slotspel.